Overige werkzaamheden

Als SmartMovers in de noordelijke regio, bieden wij u allerhande diensten aan. Naast het snel en vakkundig ontruimen en opleveren van seniorenwoningen en eengezinswoningen. Kunt u bij ons ook terecht voor logistiek advies, autotransport of eventueel schoonmaakwerk. Voor of zelfs na de verhuizing. Deze extra diensten maken uw woning weer zo goed als nieuw en klaar voor de oplevering. Zo kunt u met een gerust hart uw verhuizing tegemoet gaan en uw oude woning of pand achterlaten.

Logistiek advies

Logistiek advies, Smartmovers. Een bedrijf verhuizing of zakelijke verhuizing kan zorgen voor een hele hoop stress, want hoe zorgt u ervoor dat de werkzaamheden zo kort mogelijk van tevoren wordt gestopt. Zo wordt uw gehele bedrijf ontruimd en veilig verhuisd. Smartmovers heeft ook een hele Hoop ervaring in het verhuizen van bedrijven of opslag. Wij gebruiken de opgedane kennis en ervaring graag om ook uw verhuizing van uw bedrijf zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

U kunt gebruik maken van ons logistiek advies voor een succesvolle verhuizing. Eén van onze ervaren verhuizers komt graag bij u langs om samen met u te bekijken wat de beste en meest efficiënte manier is voor de verhuizing van uw bedrijf of opslag. Bij het adviesgesprek wordt er uiteraard rekening gehouden met het soort bedrijf en hoeveel tijd u heeft om het bedrijf te verhuizen. U kunt ons altijd nog contacteren al heeft u meer vragen over het logistiek advies. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen om te kijken wat wij specifiek voor u kunnen betekenen.