Hoe werkt het

Het ontruimen van een woning of andere ruimte kost tijd, zorg en energie. Vaak is er sprake van een grote tijdsdruk en emotionele omstandigheden. SmartMovers is uw betrouwbare en discrete partner voor de ontruiming van uw woning, appartement, flat, garage, berging of zolder.

Ons werkgebied licht vooral in de noordelijke provincies.Wij bieden u een totale oplossing voor het ontruimen van uw woning of andere ruimte. Nadat u akkoord bent gegaan met de vooraf opgestelde schriftelijke offerte. Helpen wij u bij het leeghalen van de ruimte de voor- en eindinspectie (eventueel in overleg met de eigenaar van het object), het vervoeren van de inboedel, het milieuvriendelijk gescheiden afvoeren van het afval en het bezemschoon opleveren van de ruimte.Voor spullen die u niet wilt houden, maar die nog wel gebruikt kunnen worden, vinden wij graag een tweede thuis via bijvoorbeeld de Kringloopwinkel en maatschappelijke instanties. Spullen die niet meer kunnen worden hergebruikt sorteren wij voor recycling en milieubewuste afvalverwerking. Zo denken wij ook mee aan de natuur en zorgen wij dat we nog lang kunnen genieten van deze prachtige planeet.

SmartMovers biedt u de totaaloplossing. Met de het juiste materiaal, de mankracht en expertise zorgt SmartMovers voor een discrete en snelle ontruiming van de woning, volgens de hiervoor gestelde eisen van woningbouwverenigingen en verzorgingshuizen voor het vervoer en voor het milieubewust afvoeren van het afval. wij werken ook met de nieuwste technieken qua verhuizen. We werken met de nieuwste machines waarvan een groot gedeelte op stroom werkt. Vanzelfsprekend worden van tevoren afspraken met u gemaakt, zodat de ontruiming zoveel mogelijk naar uw wens plaatsvindt.